Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση


Με τον όρο μη επεμβατική ρινοπλαστική εννοούμε τις διορθώσεις που μπορεί να γίνουν σε μια μύτη από πλαστικό χειρουργό χωρίς την ανάγκη χειρουργείου, αλλά με τη χρήση ενέσιμων υλικών, όπως το υαλουρονικό.

Η διαδικασία έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την επέμβαση ρινοπλαστικής. Τα βασικότερα είναι τα παρακάτω:

 

 • Δεν απαιτεί ολική νάρκωση
 • Έχει άμεσο αποτέλεσμα
 • Είναι απλή διαδικασία
 • Διαρκεί ελάχιστα, λιγότερο από 10 λεπτά συνολικά
 • Έχει χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την κλασική ρινοπλαστική
 • Δεν απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο
 • Το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητα του
 • Το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο

 

Τα μειονεκτήματα είναι ότι:

 • Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Συνήθως διαρκεί όμως για αρκετά μεγάλο διάστημα άνω του ενός έτους, ανάλογα την περίπτωση.
 • Δεν είναι όλα τα αισθητικά προβλήματα της μύτης κατάλληλα για μια τέτοια μέθοδο διόρθωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την διαδικασία της μη επεμβατικής ρινοπλαστικής με τη χρήση υαλουρονικού γεμίσματος. Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο στο ιατρείο του.

 

βιντεο

 https://www.youtube.com/watch?v=oyJ8ASugvJY

 

 

κείμενο του βίντεο


Πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος: Προκειμένου να ισιώσουμε τη μύτη, να την κάνουμε να φαίνεται πιο ίσια, έχουμε 2 επιλογές:

 1. Να αφαιρέσουμε χειρουργικά
 2. Να προσθέσουμε οπότε να ευθειαστεί με το υπόλοιπο τμήμα της μύτης. μπορεί να μην ευθειαστεί τελείως αλλά θα ευθειαστεί κατά ένα μεγάλο μέρος και θα φαίνεται η μύτη πολύ πιο ίσια.

Η διαδικασία γίνεται με υαλουρονικό. Στην αρχή κάνουμε αντισηψία και κατόπιν τοποθετούμε το υαλουρονικό στο σημείο το οποίο επιθυμούμε. Βάζουμε μια πολύ λεπτή βελόνα στην έγχυση, και κατόπιν εγχύουμε σιγά σιγά για να το δούμε σταδιακά να βελτιώνεται, δηλαδή σε ποιο σημείο μας ικανοποιεί αισθητικά. Το υαλουρονικό αυτό είναι υαλουρονικό γεμίσματος. Προσθέτουμε λίγο ακόμα στο σημείο για να το φέρουμε λίγο πιο ψηλά. Το πιέζουμε για να απλωθεί. Διορθώνουμε το σχήμα μόνο γεμίζοντάς το με υαλουρονικό.

Η μύτη είναι αρκετά ευθειασμένη. Έχει αλλάξει το σχήμα της μέσα σε 2 λεπτά και έχει γίνει πιο ευθεία. Μπορούμε να την κάνουμε ακόμα πιο ευθεία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή είναι ανδρική μύτη, καλό είναι να μην είναι τελείως ευθειασμένη, ακολουθούμε πιο αυστηρές γραμμές.


Διαβάστε ακόμα:

Πωγωνοπλαστική
Διόρθωση διαφράγματος μύτης
Αυξητική ρινοπλαστική

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 "Corfu Medica", Τ. 210 6985678
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: Τ.Κ.45500, T. 210 6985678

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678