Εξελίξεις στη ρινοπλαστική σε εξειδικευμένη Διημερίδα

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα διημερίδα που αφορούσε στη ρινοπλαστική. Διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής κι Αισθητικής Χειρουργικής. Επί δύο συνεχόμενες ημέρες παρουσιάστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες ομιλίες που αφορούσαν συγκεκριμένα στην πλαστική ρινός και διαφράγματος. Πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι πλαστικοί χειρουργοί συμμετείχαν και ανέλυσαν σε βάθος και με κάθε λεπτομέρεια θέματα και προβλήματα που αφορούν στη ρινοπλαστική. Επί δύο «γεμάτες» ημέρες αναλύθηκαν σε βάθος νέες σύγχρονες τεχνικές και λεπτομέρειες της πλαστικής ρινός που ενδιαφέρουν τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό της ρινοπλαστικής.

 

 

ρινοπλαστικη χριστουπουλος πλαστικος

Η συμμετοχή των ελλήνων πλαστικών χειρουργών στη διημερίδα ήταν μαζική και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα του αναμενόμενου. Στα συμπεράσματα της Διημερίδας εκφράστηκε με ενθουσιασμό η κοινή απόφαση να διοργανώνονται πιο συχνά τέτοια εξειδικευμένα συνέδρια που να αφορούν στον τομέα της ρινοπλαστικής, που είναι από τους βασικότερους τομείς της πλαστικής χειρουργικής αλλά και σε άλλα αντικείμενα της πλαστικής χειρουργικής. Είναι γνωστό ότι η ρινοπλαστική είναι από τις βασικότερες επεμβάσεις που χαρακτηρίζουν τον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και πανθομολογείται ότι οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί έχουν μεγάλες δυνατότητες, ικανότητες και γνώσεις στον τομέα αυτό.

 

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος συμμετείχε ενεργά στο συγκεκριμένο συνέδριο και εξέφρασε την άποψη ότι πραγματικά το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και εφάμιλλο των καλύτερων διεθνών εξειδικευμένων για την ρινοπλαστική συνεδρίων. Ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκη να διοργανώνονται στην Ελλάδα τέτοιου είδους κι επιπέδου συνέδρια σε πιο συχνή βάση και για άλλους σημαντικούς πυλώνες της πλαστικής χειρουργικής.

 

Συγχαρητήρια οφείλονται στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση της Διημερίδας και στους πλαστικούς χειρουργούς για τη συμμετοχή τους.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 "Corfu Medica", Τ. 210 6985678
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: Τ.Κ.45500, T. 210 6985678

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678