Πλαστική μύτης με ταυτόχρονη διόρθωση διαφράγματος

Παράλληλα με την πλαστική μύτης, η οποία αποτελεί μια αισθητική επέμβαση που αφορά γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, δίνεται η ευκαιρία να γίνει και λειτουργική επέμβαση στο διάφραγμα,τα ιγμόρεια και αμυγδαλεκτομή για να αποκατασταθεί και να απελευθερωθεί η αναπνοή. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελεί σημαντική ευκαιρία καθώς με λιγότερη ταλαιπωρία, ένα χειρουργείο και μικρότερο κόστος μπορεί το άτομο να αποκαταστήσει και την αισθητική του προσώπου και την λειτουργική κατάσταση της μύτης. Η κακή αναπνοή μπορεί να οφείλεται στο διάφραγμα, στις ρινικές κόγχες ή τις ρινικές βαλβίδες. Η πλαστική επέμβαση δεν διορθώνει τα λειτουργικά προβλήματα, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο να γίνουν και οι 2 επεμβάσεις ταυτόχρονα. Μετά τη συνδυαστική επέμβαση η αποκατάσταση είναι γρήγορη, ομαλή με μερικές μόνο μελανιές που φεύγουν σε λίγες μέρες.

 

Πλαστική μύτης

Η πλαστική μύτης βοηθά το άτομο στον ψυχολογικό τομέα εκτός από την βελτίωση της εξωτερικής του εμφάνισης. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση και αλλάζει όλη η συμπεριφορά του ατόμου στην καθημερινή του ζωή. Αυτοί είναι οι λόγοι που είναι τόσο δημοφιλής σήμερα σε όλο τον κόσμο η πλαστική στη μύτη.

Διάφραγμα

Το στραβό διάφραγμα αποτελεί την πιο συνηθισμένη αιτία κακής αναπνοής από την μύτη. Τα συνηθισμένα συμπτώματα ατόμων με στραβό ρινικό διάφραγμα είναι: κακός ύπνος, συχνή και αναίτια κούραση, ροχαλητό, βουλωμένη ή μπουκωμένη μύτη, ωτίτιδα, φαρυγγίτιδα, ιγμορίτιδα, συχνοί πονοκέφαλοι κ.α. Η αιτία όλων αυτών των προβλημάτων είναι ότι το άτομο αναγκαστικά αναπνέει μόνο ή περισσότερο από το στόμα.


διαφραγμα πλαστικη μυτης

Επέμβαση

Στην περίπτωση του διαφράγματος γίνεται ευθυγράμμιση του ρινικού διαφράγματος με αφαίρεση τμημάτων χόνδρου και οστού. Τα τμήματα αυτά χρησιμοποιούνται στην ενίσχυση των ρινικών βαλβίδων, την συμμετρία και ομαλότητα των πλάγιων χόνδρων και την πλαστική μύτης.

Στην πλαστική μύτης με μικρή αλλαγή χιλιοστών στο πλάτος, το μήκος και το ύψος μπορεί να αλλάξει όλη η μορφή της μύτης και κατ' επέκταση όλο το στυλ και η έκφραση του προσώπου. Ανάλογα την περίπτωση του ασθενή, ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα αποφασίσει για το είδος της επέμβασης δλδ. ανοιχτή, κλειστή ή αυξητική πλαστική μύτης.

Συμπέρασμα

Σήμερα είναι πλέον απολύτως παραδεκτό παγκοσμίως ότι η ταυτόχρονη πλαστική μύτης με διόρθωση διαφράγματος έχει να επιδείξει μόνο πλεονεκτήματα. Η βελτίωση της επιστήμης και των τεχνικών της πλαστικής στη μύτη έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες να επισκέπτονται πλαστικούς χειρουργούς για παράλληλη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 "Corfu Medica", Τ. 210 6985678
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: Τ.Κ.45500, T. 210 6985678

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678