Η πιο επιθυμητή μύτη του Hollywood

 

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες, όταν επισκέπτονται ένα πλαστικό χειρουργό, για να διορθώσουν κάποια ατέλεια στο πρόσωπο ή στο σώματος τους, ζητούν, αν είναι εφικτό, το αποτέλεσμα, που θα έχουν, να μοιάζει με αυτό ενός συγκεκριμένου ηθοποιού ή star γενικά.

 

Υπάρχει έρευνα που έγινε από πλαστικούς χειρουργούς στο Beverly Hills για τις πιο δημοφιλείς επιλογές-προτιμήσεις (3 άνδρες και 3 γυναίκες) για κάθε ξεχωριστό σημείο, που ο κόσμος ζητά από τον πλαστικό χειρουργό να αλλάξει ή να διορθώσει. Η έρευνα για τα «Famed Hottest Looks» ήταν ετήσια και σε αυτή έγινε συλλογή και ταξινόμηση από τους πλαστικούς χειρουργούς, που την πραγματοποίησαν, της εκφρασμένης επιθυμίας των πελατών τους, το σημείο που θέλουν να αλλάξουν στο σώμα ή στο πρόσωπο, με ποιού συγκεκριμένου star θέλουν να προσομοιάζει.

 

 

Οι επιλογές έγιναν αυθόρμητα και για συγκεκριμένα σημεία, όπως η μύτη, τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα μαλλιά, το πηγούνι, τα μάτια, κλπ.

 

Για την «καλύτερη μύτη» οι προτιμήσεις ανέδειξαν τους εξής «νικητές» στα 14th Annual America's Most Wanted Celebrity Body Parts:

Στις γυναίκες, Νο 1 επιλογή ήταν η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Natalie Portman Νάταλι Πόρτμαν), που είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση για μύτη, με 2η να την ακολουθεί τη νεοφερμένη Emma Stone (Έμμα Στόουν) και να «κλείνει» την τριάδα η γνωστότατη Nicole Kidman (Νικόλ Κίντμαν).

Στους άνδρες, πρώτος νικητής για την καλύτερη μύτη ήταν ο Jude Law (Τζουντ Λο), με 2ο τον Josh Duhamel (Τζος Ντυχαμέλ). Τρίτος στις επιλογές για την καλύτερη μύτη ήταν ο Benn Affleck (Μπεν Άφλεκ).

Φυσικά, η επιθυμία κάθε ατόμου να αλλάξει κάποιο σημείο του προσώπου του, αποκτώντας τη μορφή ενός συγκεκριμένου σταρ, δεν είναι οπωσδήποτε και μια «συνταγή επιτυχίας». Κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερος και πρέπει να διατηρηθούν σε αυτόν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κι αναλογίες, που τον καθιστούν μοναδικό.

Όμως, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το να δείξουμε στον πλαστικό χειρουργό τη φωτογραφία κάποιου άλλου, στον οποίον μας αρέσει πχ η μύτη του , δεν είναι κακό. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε την ευκαιρία στον ιατρό να καταλάβει χειροπιαστά ποιες είναι οι δικές μας επιθυμίες. Μετά είναι στο χέρι του να μας πει εκείνος αν αυτό που θέλουμε είναι εφικτό ή όχι και σε ποιο βαθμό.

Διαβάζοντας όλη τη λίστα των νικητών και τις ανακατατάξεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όχι μόνο για τη μύτη, αλλά και για τα άλλα σημεία προσώπου και σώματος, παρατηρούμε ότι είναι εμφανής η τάση των ανθρώπων, που θέλουν να υποβληθούν σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, το αποτέλεσμά τους να είναι όσο γίνεται πιο φυσικό. Είναι, εξάλλου, κάτι που και ο σωστός πλαστικός χειρουργός προσπαθεί να επιτύχει. 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 "Corfu Medica", Τ. 210 6985678
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: Τ.Κ.45500, T. 210 6985678

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678